Jornada presencial: És negociació positiva o és mediació? L’advocat, figura clau per obrir alternatives en interès dels clients.

  • Home
  • Noticies
  • General
  • Jornada presencial: És negociació positiva o és mediació? L’advocat, figura clau per obrir alternatives en interès dels clients.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Títol: És negociació positiva o és mediació??.

L'advocat, figura clau per obrir alternatives en interès dels clients.

Data: Divendres 15 d’octubre de 2021

Horari: 10:00 h a 13:00 h

Lloc: Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat (pot variar en funció del número d’inscripcions)

Inscripcions: Escriviu un correu electrònic a formacio@icasf.net amb les vostres dades

 

**Formació especialment orientada a l'advocacia del TOAD i als informadors del SOJ

Inscripció gratuïta

Acreditació de 3 hores de formació homologada

La formació és exclusivament en format presencial


Abstract:

Confrontament o cooperació? Voluntarietat o necessitat? Blancs i negres o la importància dels matisos? Saps com la mediació pot beneficiar al teu despatx? En aquest taller abordarem les diferències entre negociació i mediació: dos processos per acompanyar el client en situacions d'alta intensitat. Descobrirem eines que ens permetran oferir alternatives per trobar el màxim benefici per a totes les parts implicades.

Mercè Alaball Sòcia fundadora de Khimera.
Mediadora i consultora en gestió de conflictes. Acreditada en mediació relacional. Especialitzada en mètodes alternatius de resolució de conflictes en organització i empresa. Professora en mediació i negociació en màsters i postgraus en diverses universitats i col·legis professionals, com el Màster de Família i Successions, el Màster en Dret dels Negocis i el Màster de Mediació de l'ICAB i del Curs de Mediació del CICAC.
Entrenadora en habilitats comunicatives, desenvolupament professional i lideratge. Mediadora de la Societat Catalana de Mediació en Salut.

David Espinós
Soci fundador de Khimera.
Assessor en comunicació, especialitzat en prevenció i gestió de crisi i en habilitats per parlar en públic. Llicenciat en Humanitats i periodista.
Autor del llibre "Dar la cara es la clave. Cómo comunicar sin miedo en situaciones de crisis".
Professor en comunicació estratègica i de crisi en màsters i postgraus a ESADE, UPF, UPC i diversos col·legis professionals, com el Màster de Família i Successions, el Màster en Dret dels Negocis i el Màster de Mediació de l'ICAB i del Curs de Mediació del CICAC.