Grup d’Advocats Joves

  • Home
  • Grup d’Advocats Joves

Grup d'Advocats Joves

El Grup d’Advocats Joves (GAJ) de l’Itre. Col·legi d’advocats de Sant Feliu de Llobregat treballa a diari pels joves advocats d’aquest Col·legi, lluitant pels interessos i drets del més joves i iniciats en la professió i donant suport en tot allò que necessitin.

Treballem per la formació continua que pot interessar als nostres agrupats oferint cursos, xerrades i tutories i ens encarreguem d’organitzar sortides i esdeveniments en el temps d’oci per tal de facilitar les relacions entre companys/es.

Seguint aquesta línia, ens reunim setmanalment els dimarts no festius, fent un dinar col·loqui a Sant Feliu, amb la finalitat d’exposar, debatre i resoldre els dubtes que s’originen a diari en la nostra professió, si hi vols assistir, simplement hauràs d’acudir al Restaurant Aire, de Sant Feliu, situat al palau Falguera: carrer Falguera, núm. 6, ja que no és necessari inscriure la reserva.

El Gaj Sant Feliu, en una tasca pionera, també ofereix les denominades TUTORIES per als companys que s'inicien en el Torn d'ofici. Les tutories consisteixen en assignar al company que així ho desitgi un tutor a qui podrà acompanyar en les seves guàrdies per tal de conèixer el funcionament de les mateixes. Tanmateix, el tutor pot acompanyar-lo en les seves primeres guàrdies, sent un advocat de referència per resoldre qualsevol dubte o problema que pugui sorgir. Contem amb un llistat de tutors amb més de 3 anys d'experiència en el Torn d'Ofici.

Podeu contactar amb el Gaj a la següent adreça de correu electrònic: gaj@icasf.net

La Comissió executiva del GAJ Sant Feliu està composada actualment per:

Presidenta.- Glòria Rodríguez Ribó
Vicepresident.- Xavier Rossell López.
Secretari.- Javier Martinez Martinez
Tresorer.- José Yuste Martínez
Vocal 2a.- Jennifer Vizcaino Moreno