Curs online “Dret de família: Procediments, liquidació del règim matrimonial i criteris jurisprudencials sobre la guarda i custòdia compartida.”

  • Home
  • Noticies
  • General
  • Curs online “Dret de família: Procediments, liquidació del règim matrimonial i criteris jurisprudencials sobre la guarda i custòdia compartida.”

Us comuniquem la Formació online que properament organitzarà el nostre Col·legi a través de la plataforma Microsoft Teams:

"Dret de família: Procediments, liquidació del règim matrimonial i criteris jurisprudencials sobre la guarda i custòdia compartida."

Aquesta formació constarà de tres sessions formatives, on aprofunditzarem i analitzarem les diferents fases dels procediments de família:

 

1ª SESSIÓ: Dilluns 25 d'octubre de 2021 a les 16:30 hores

PONENT: Ilmo. Sr.  Xavier Abel Lluch,  Magistrat i president de la plataforma Familia y Derecho.

CONTINGUTProcediment: Demanda principal, Mesures provisionals/cautelars, Reconvenció i Mitjans de prova.

 

2ª SESSIÓ: Dimarts 26 d'octubre de 2021 a les 16:30 hores

PONENT: Ilma. Sra. Judith Solè Resina, Magistrada de l'APBarcelona, Magistrada suplent del TSJ de Catalunya i catedràtica de dret civil de la UAB.

CONTINGUT: Criteris jurisprudencials sobre la Guarda i custòdia compartida actualment ( l'ús de l'habitatge, aportació càrregues familiars) i en relació amb la recent reforma amb la violència de gènere.

 

3ª SESSIÓ: Dijous 28 d'octubre de 2021 a les 16:30 hores

PONENTS: Dº. Alejandro Ebrat, Vicepresident de l'Associació Catalana d'Especialistes en Dret de Successions i membre de la Secció de Dret Financer i Tributari  i Dª. Patricia Ebrat, advocada.  

CONTINGUT: Les repercussions fiscals/tributàries de les crisis matrimonials (pensió compensatoria, pensió d'aliments i prestació econòmica per raó de treball) i Liquidació del règim econòmic matrimonial (dissolució del condomini i excessos d'adjudicació) 

 

PREU:

Col·legiats a Sant Feliu: 50 €

No col·legiats a Sant Feliu: 75 €

 

INSCRIPCIÓ:

Envieu un correu eletrònic a formacio@icasf.net autoritzant el càrrec de l'import al vostre compte

No col·legiats a Sant Feliu: Envieu un correu electrònic a formació@icasf.net amb les vostres dades i us contestarem amb les instruccions per formalitzar el pagament