Manifest de suport i empara als lletrats Sr. Marc Marsal i Sr. Josep Pagès i a la lletrada Sra. Marta Alsina.

  • Home
  • Noticies
  • General
  • Manifest de suport i empara als lletrats Sr. Marc Marsal i Sr. Josep Pagès i a la lletrada Sra. Marta Alsina.

Manifest de suport i empara als lletrats

Sr. Marc Marsal i Sr. Josep Pagès i a la lletrada Sra. Marta Alsina.

La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat vol manifestar el seu total suport als lletrats Marc Marsal i Ferret i Josep Pagès i Massó, i a la lletrada Marta Alsina i Conesa, i manifestar la seva repulsa al fet que, tant ells com els altres dos síndics, Jordi Matas i Tània Verge, puguin ser jutjats per haver aportat els seus coneixements al Parlament de Catalunya amb la finalitat de garantir la transparència i l'objectivitat del procés electoral i l'exercici efectiu dels drets electorals. En aquest judici a aquestes 5 persones de prestigi també es jutja la llibertat acadèmica, el dret d’expressió i el dret de participació política en tots els àmbits, així com a auxiliar en el dret al sufragi actiu i passiu.

Lamentem que a hores d’ara siguin encara els Tribunals i no els representants elegits pel poble els que intervinguin en les situacions de caràcter merament polític i relatives a drets fonamentals.

La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat

 

Sant Feliu de Llobregat, 22 de febrer de 2021