Nova plataforma de pagaments certificats. Pagoscertificados.com

Ens complau comunicar-te que l'Advocacia Espanyola ha llançat la primera plataforma de contractació digital i pagaments.

Aquesta plataforma ens situa als advocats com a professionals clau en la consecució d'acords econòmics, ja que ens permetrà tancar contractes en línia i efectuar els pagaments d'aquests acords en menys de 72 hores, amb el major nivell de garantia jurídica existent en el mercat, sent en molts casos una alternativa molt més àgil al compte de consignacions judicials del Ministeri de Justícia. Com podràs comprovar fent una ullada al seu web, Pagoscertificados.com a més d'aportar immediatesa i seguretat a l'hora d'aconseguir i formalitzar acords judicials o extrajudicials en línia, ens torna a posicionar com a intermediaris imprescindibles i al mateix temps eficaços a l'hora de materialitzar els acords i liquidar els pagaments.

Pagoscertificados.com és una plataforma que aporta immediatesa i seguretat a l'hora d'aconseguir i formalitzar acords judicials o extrajudicials online entre lletrats i els seus patrocinats, a través d'un procediment automatitzat de transacció que conclou, en cas de ratificació, amb la seva signatura digital i la certificació acreditativa de la mateixa, facilitant la realització i cobrament de les quantitats establertes en l'acord, gràcies a la seva integració amb Caixabank com a proveïdor de serveis de pagament.

Amb el llançament d'aquesta plataforma de contractació digital i pagaments en línia, l'Advocacia espanyola torna a situar-se a l'avantguarda mundial en la seva ferma aposta per la transformació digital de la nostra professió.

Com no podia ser d'una altra manera, la plataforma compleix amb la normativa en matèria de protecció de dades, dret a l'honor, normativa vigent de prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme, així com amb els principis i valors deontològics que els són propis a cada un dels operadors jurídics als quals va destinat el sistema.

Et convidem a provar-la amb el desig que la mateixa et serveixi de gran ajuda.

Tens tota la informació a https://www.pagoscertificados.com/ i  https://www.abogacia.es/servicios/abogados/pagos-certificados